Over Bianca

Over Bianca

Mag ik mij voorstellen…

Ik ben Bianca Sterkenburg, woonachtig in Nunspeet samen met mijn man, dochter en zoon. Mijn passie voor kraamzorg is er altijd al geweest. Toen mijn kinderen wat ouder werden ben ik de opleiding gaan doen voor kraamverzorgster. Ik heb eerst bij een grote kraamorganisatie gewerkt, maar na verloop van tijd begon het toch te kriebelen om als zelfstandige verder te gaan. Gewoon om de persoonlijke zorg te geven die ik voor ogen heb. Natuurlijk in overleg met het gezin.

Als kraamverzorgende vind ik het bijzonder om je bij te staan in deze bijzondere periode.  Open communicatie vind ik belangrijk en ik zorg graag voor een gezellige sfeer. Ik kijk goed naar waar de behoeftes liggen omdat elke gezinssituatie anders is.

Ben je voor het eerst mama dan heb je waarschijnlijk meer behoefte aan voorlichting en adviezen. Ook kan de situatie in het moment anders zijn; bijvoorbeeld door complicaties. We zoeken dan samen naar passende ondersteuning voor jou.

Beschikbaarheid

Voltijd gediplomeerd kraamverzorgende

Indeling uren: in overleg

Werkgebied: Nunspeet, Epe, Heerde, 't Harde en omliggende plaatsen in overleg.

Review

“Bianca heeft een hart van Goud”

Genoten van mijn kraamweek met Bianca!
Een hele fijne kraamverzorgster, met een luisterend oor en niks is teveel gevraagd voor Bianca. Ze weet waar ze het over heeft!

Heeft leuke en goede tips!
Bianca is een kraamverzorgster met een hart van Goud!

Groetjes, Susan, Jos en Zara